transom-panel

Vitralii şi sticlă decorativă pentru interiorul dvs.

Studioul „Vitraliu.md” deschide o nouă lume, unică şi plină de culoarea sticlei contemporane handmade. Vitraliile noastre vor aduce interiorului casei dvs. o atmosferă de sărbătoare şi solemnitate. Creativitatea, responsabilitatea şi respectarea strictă a termenilor şi obiectivelor clientului ne permite realizarea a celor mai dificile sarcini.

Executăm vitralii într-o varietate largă de tehnologii: „Tiffany”, „Fusing” (prin fuziune), pelicule REGALEAD, sablare artistica a sticlei. La fabricarea vitraliului se pot combina mai multe tehnici.
La executarea lucrărilor noastre se utilizează numai materiale de înaltă calitate, importate şi de pe piaţa internă.

La cererea clientului, geamurile cu vitralii sunt instalate în ferestre termopan, pe care le pot folosi într-o clădire modernă.

Studioul „Vitraliu.md” preia comenzi pentru toate tipurile şi dimensiunile de vitralii – atât sticle decorative pentru casă (mobilier, bucătării şi uşi), ferestre sau nişe, lămpi sau pereţi de lumină şi tavane, cât şi panouri monumentale pentru birouri, cluburi şi restaurante.

Studioul nostru lucrează intr-o varietate largă de stiluri – de la gotic la avangardist. Suntem capabili de a satisface gustul celui mai pretenţios client, oferindu-vă câteva schiţe de design de vitraliu sau executând varianta propusă de dvs.

Toate vitraliile noastre sunt lucrări exclusive de autor. Vitralii simple, elegante, laconice sau complexe.

Suntem mândri de proiectele noastre, care împodobesc case prestigioase si apartamente din Moldova, complexele rezidenţiale de elită (Eldorado Terra, Glorinal, Dansicons, Basconstruct şi multe altele), precum şi în ţări din întreaga lume (Irlanda, Olanda, Italia, Franţa, SUA, România, Ucraina, Rusia şi multe altele).

Propunem colaborare avantajoasă pentru arhitecţi, designeri şi studiouri de design.